Равномерная интегрируемость и теорема Лебега для сходимости по L₀-значным мерам - Радченко, В.Н. (Український математичний журнал, 1996)
Розглядаються інтеграли ∫fdμ від дійсних функцій за L₀-значними мірами. Дається означення збіжності дійсних функцій за квазімірою та, як частинний випадок, за L₀-значною мірою. Для таких видів збіжності одержані умови збіжності за ймовірністю для інтегралів за L₀-значними мірами, аналогічні умовам рівномірної інтег ровності та теоремі Лебега.