Задача Рикьера для одного нелинейного уравнения, не разрешенного относительно итерированного лапласиана Леви - Феллер, М.Н. (Український математичний журнал, 1999)
Наведено метод розв'язання нелінійного рівняння f(U(x),ΔL₂U(x))=ΔLU(x) (ΔL— нескінченновимірний лапласіан), яке розв'язне відносно ітерованого нескінченновимірного лапласіана, та задачі Рік'єра для такого рівняння.