Умови однозначної розв'язності нелінійних стаціонарних задач теплопровідності - Жерновий, Ю.В. (Український математичний журнал, 1999)
Встановлено умови існування та єдиності невід'ємних розв'язків нелінійних стаціонарних задач теплопровідності — задачі Діріхле та нелінійної задачі Неймана — з урахуванням залежності коефіцієнта теплопровідності та внутрішніх джерел тепла від температури.