Дискретные динамические системы с инвариантным асимптотически устойчивым тороидальным многообразием - Самойленко, А.М.; Слюсарчук, В.В. (Український математичний журнал, 1999)
Отримано умови асимптотичної стійкості квазіпергодичних траєкторій дискретних динамічних систем у випадку нескінченновимірного банахового простору.