О линейных поперечниках классов Hω - Корнейчук, Н.П. (Український математичний журнал, 1996)
Одержано нові результати, пов'язані з оцінкою лінійних поперечників λN та λN у просторах C і Lp для класів Hω, зокрема для Hα,0<α<1).