γ-сходимость интегральных функционалов и вариационная задача Дирихле в переменных областях - Ковалевский, А.А. (Український математичний журнал, 1996)
За допомогою спеціальних локальних характерестик областей Ωs⊂Ω,s=1,2,..., встановлюються необхідні та достатні умови γ-збіжності послідовностей інтегральних функціоналів Iλs:Wk,m(Ωs)→R,λ⊂Ω до інтегральних функціоналів, визначених на Wk,m(Ω)..