Владислав Кирилович Дзядик (до 80-річчя від дня народження) (Український математичний журнал, 1999)
18 лютого цього року Владиславу Кириловичу Дзядику — видатному українському математику, члену-кореспонденту НАН України мало виповнитися 80 років. Але до цієї дати він не дожив менше чотирьох місяців.