Про вигляд матриці розсіяппя для ρ-збурепь абстрактного хвильової о рівняння - Кужіль, С.О. (Український математичний журнал, 1999)
Дано означення ρ-збурень абстрактного хвильового рівняння, що як частинний випадок включає збурення з компактним носієм для класичного хвильового рівняння. Для такого типу рівнянь побудовано матрицю розсіяння.