Новий метод побудови розв'язків нелінійних хвильових рівнянь - Баранник, А.Ф.; Юрик, І.І. (Український математичний журнал, 1999)
Запропоновано новий простий метод побудови розв'язків багатовимірних нелінійних хвильових рівнянь.