Об устойчивости решений квазилинейной неточной системы - Мартынюк-Черниенко, Ю.А. (Український математичний журнал, 1999)
Узагальнено прямий метод Ляпунова, який може бути використаний для встановлення нових умов рівномірної асимптотичної стійкості розв'язків неточної системи відносно інваріантної рухомої множини.