Поперечники множеств функций дискретного аргумента - Великин, В.Л.; Великина, Ю.В. (Український математичний журнал, 1996)
Знайдені точні значення колмогоровських та лінійних поперечників будь-якої вимірності множин функцій дискретного аргументу з обмеженою різницею заданого порядку.