Оценка модуля непрерывности интеграла типа Коші в области и на ее границе - Герус, О.Ф. (Український математичний журнал, 1996)
Одержано оцінку модулів неперервності інтеграла типу Коші в замкненій області та його граничних значень на її межі прй умові, що межа області є довільною замкненою жордановою спрямлюваною кривою.