Будова скінченних недисперсивних груп, в яких кожна неметациклічна підгрупа нормальна - Коваленко, В.І. (Український математичний журнал, 1996)
Встановлено будову скінченних мінімальних недисперсивних груп, в яких кожна неметациклічна підгрупа є нормальною (теорема 2). Описані всі скінченні недисперсивиі групи, в яких кожна иеметациклічна підгрупа є нормальною (теорема 3).