Асимптотическое различение процессов авторегрессии - Линьков, Ю.Н. (Український математичний журнал, 1996)
Досліджено поведінку ймовірностей помилок критерія Неймана — Пірсона при різних нульових та альтернативних гіпотезах за спостереженнями процесів авторе гресії.