Чебышевская аппроксимация полиномами на замкнутом подмножестве с единственной предельной точкой и аналитическое продолжение функций - Довгошей, А.А. (Український математичний журнал, 1996)
У термінах послідовності найкращих наближень поліномами неперервної функції f на компактній множині K(K⊂C) і послідовності норм чебишовських поліномів для K описана область аналітичності f.