О корректности задач Дирихле для многомерных волнового уравнения и уравнения Лаврентьева - Бицадзе - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 1996)
Для багатомірних хвильового рівняння та рівняння Лаврентьева - Біцадзе доведено однозначну розв'язність задач Діріхле.