Об одном нелинейном уравнении, не разрешенном относительно лапласиана Леви - Феллер, М.Н. (Український математичний журнал, 1996)
Наводиться спосіб розв'язку нелінійного рівняння f(U(x),ΔU(x))=F(x) (ΔL—нескінченномірний лапласіан, ΔLU(x)=γ,γ≠0), яке не розв'язне відносно нескінченномірного лапласіана розв'язку задачі Діріхле для такого рівняння.