Двусторонние оценки решения задачи Неймана при t→∞ для квазилинейного параболического уравнения второго порядка - Тедеев, А.Ф. (Український математичний журнал, 1996)
Одержані точні оцінки зверху та знизу при t→∞ норми розв'язку задачі Неймана для квазілінійного параболічного рівняння другого порядку, яка розглядається в області D=Ω×{>0},, де Ω, —область з некомпактною межею.