Разрешимость нелинейных эллиптических систем с мерой - Калита, Е.А. (Український математичний журнал, 1996)
Для нелінійних еліптичних систем встановлена розв'язність у просторах, дуальних до просторів Моррі. Як основний наслідок, одержана розв'язність систем з мірою при певних обмеженнях на модуль еліптичності системи.