Коэрцитивная разрешимость обобщенной системы Коши-Римана в пространстве Lp(E) - Оспанов, К.Н. (Український математичний журнал, 1996)
Знайдено умови розв'язності та оцінки розв'язку з вагою, а також похідних першого порядку неоднорідної узагальненої системи Коші - Рімана з відокремленими від нуля негладкими коефіцієнтами.