Об оптимизации проекционно-итеративных методов приближенного решения некорректно поставленных задач - Переверзев, С.В. (Український математичний журнал, 1996)
Розглянуто нову схему застосування проекційно-ітеративного методу до розв'язання операторних рівнянь 1-го роду. Встановлено, що ця схема є більш економічною з точки зору обсягу дискретної інформації, яка використовується.