Періодичні розв'язки квазілінійних гіперболічних інтегро-диференціальних рівнянь другого порядку - Петрівський, Я.Б. (Український математичний журнал, 1996)
Вивчається крайова періодична задача для квазіліиійіюго інтегро-диференціального рівняння, ліва частина якого — оператор Даламбера, а права — нелінійний інтегральний оператор. Знаходяться умови, за яких справедливі теореми єдності розв'язку.