Асимптотическая аппроксимация решений - дифференциальных включений стандартного вида - Плотников, В.А. (Український математичний журнал, 1996)
Розглянуто застосування методу усереднення для побудови асимптотичної апроксимації розв'язків диференціальних включень стандартного вигляду при умові, що середнє правої частими не існує.