Крайові задачі для систем лінійних інтегро-диференціальних рівнянь з виродженим ядром - Бойчук, О.А.; Кривошея, С.А.; Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 1996)
За допомогою апарату теорії узагальиено-обернених матриць одержано критерій розв'язності та досліджено структуру множини розв'язків загальної лінійної нетерової задачі для систем інтегро-дифереиціальних рівнянь типу Фредгольма з виродженим ядром.