О разрешимости физически нелинейных задач термоупругости - Комаров, Г.Н.; Ошхунов, М.М. (Український математичний журнал, 1996)
Вивчаються питання існування та єдиносгі узагальнених розв'язків нелінійних векторних крайових задач» які виникають у проблемах фізично нелінійної теорії термопружності. Доведена збіжність ітераційиих процесів у просторі.