Об асимптотической устойчивости интегральных множеств - Игнатьев, А.О. (Український математичний журнал, 1996)
Доведено теореми про асимптотичну, еквіасимптотичну та рівномірно асимптотичну стійкість інтегральної множини неавтономної системи звичайних диференціальних рівнянь.