Узагальнення згортки Берга - Дімовського в просторах аналітичних функцій - Звоздецький, Т.І. (Український математичний журнал, 1996)
У просторі H(G) аналітичних в ρ-опуклій області G функцій, наділеному топологією компактної збіжності, побудовано згортку для оператора Jρ+L, де Jρ — узагальнене інтегрування Гельфонда-Леонтьева, a L — лінійний неперервний функціонал на H(G). Ця згортка узагальнює відому згортку Берга-Дімовського. Описано також комутант оператора Jρ+L в H(G) і знайдено зображення коефіцієнтних мультиплікаторів розкладів аналітичних функцій в ряди за системою функцій Міттаг-Лефлера.