Устойчивость крупномасштабных дискретных систем при структурных возмущениях - Мартынюк, А.А.; Миладжанов, В.Г.; Муминов, М.М. (Український математичний журнал, 1996)
Встановлено умови стійкості (рівномірної) і асимп тотичної стійкості (рівномірної) великомасштабної дискретної системи на основі матричної функції Ляпунова. При цьому досліджувана система містить структурні збурення.