Індивідуальні ізоакцепторні тирозинові тРНК із печінки бика. виділення і характеристика - Калачнюк, Л.Г. (Биополимеры и клетка, 1994)
Комбінацію двох хроматографій на колонках з БД-целюлозою у присутності та за відсутністю іонів магнію, а також подальшу очистку за допомогою електрофореза у поліакриламідному гелі (7 %) в 7 М сечовині було використано для виділення індивідуаль них ізоакцепторних тирозинових тРНК із печінки бика високого ступеню чистоти. Із застосуванням методів гель-секвенування визначено первинну структуру (за виключенням мінорних основ) тРНКTyr, яка виявилася індентичною первинній структурі тирозинової тPHKQ·ψA із печінки бика.