Релігійна толерантність і культурна спадщина регіону - Ханстантинов, В. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2009)
У статті проаналізовано зміст та особливості релігійної толерантності. Розглянуті перешкоди щодо її запровадження у практику міжконфесійних, міжцерковних відносин. Висвітлені принципи регіональної політики і виховний потенціал культурної спадщини Миколаївщина для утвердження цінностей релігійної толерантності.