Біосенсори на основі клітин мікроорганізмів - Корпан, Я.І.; Гончар, М.В.; Стародуб, М.Ф.; Єльська, Г.В. (Биополимеры и клетка, 1995)
Зроблено спробу узагальнити літературні дані щодо створення лабораторних та комерційних варіантів біологічних сенсорів на основі клітин мікроорганізмів. Обговорено досягнення, проблеми та перспективи розвитку цієї області аналітичної біотехнології.