Вплив 2',5' олігоаденілатів та їхніх аналогів на рівень циклічних нуклеотидів в системах in vivo та in vitro - Ткачук, З.Ю.; Ткачук, В.В.; Ткачук, Л.В.; Семерникова, Л.І.; Мацука, Г.Х. (Біополімери і клітина, 2001)
Показано, що препарати аналогів 2', 5' А при введенні в органи і тканини тварин впливають на концентрацію сАМР, але не cGMP. Подібний ефект має концентраційну залежність і дозволяє застосовувати метод тестування с AMP для визначення специфічної дії препаратів аналогів 2', 5' А, які можна використовувати при трансплантації органів та алергічних захворюваннях.