Ювілей академіка Геннадія Харлампійовича Мацуки - Єльська, Г.В. (Біополімери і клітина, 2005)
У вересні цього року, 5-го числа минуло 75 років від дня народження і 45 років наукової, педагогічної та громадської діяльності видатного вченого і організатора молекулярно-біологічної науки в Україні, академіка НАН України, почесного директора Інституту молекулярної біології і генетики НАН України, заслуженого діяча науки і техніки України, професора Геннадія Харлампійовича Мацуки.