Взаємодія трансгенів та геномів реципієнтів у еукаріотів. Екстрахромосомні трансгени - Крисан, К.В.; Соломко, О.П. (Біополімери і клітина, 2002)
В огляді основну увагу приділено екстрахромосомним трансгенам. Такі трансгени викликають підвищену цікавість тому, що в порівнянні з інтегративними трансгенами вони не можуть спричинювати інсерційний мутагенез та є більш контрольованими і ефективними.