Інтелектуальна власність – об’єкт під охороною (№3, 2007)
Пропонуємо вашій увазі декілька запатентованих розробок зі спеціалізованої бази даних "Винаходи (корисні моделі) в Україні". 1. Трансмісійна олива для легкових автомобілів. 2. Застосування 4-(N-Бензил)Амінокарбоніл-1-Метилпіридиній йодиду (Амізон) як інгібітора коронавірусу трансмісивного гастроентериту свиней.