О емкостных характеристиках конденсаторов - Зорий, Н.В. (Український математичний журнал, 1996)
Введено та досліджено одиопараметричну сім'ю ємнісних характеристик конденсаторів в Rp,p≥3, що містить деякі відомі ємності як елементи, екстремальні за параметром. Між ємнісними характеристиками конденсаторів та множин одержано нові співвідношення.