Асимптотична поведінка розв'язків імпульсних систем з малим параметром та марковськими перемиканнями. II. Слабка збіжність розв'язків - Свердан, М.Л.; Царков, Є.Ф.; Ясинський, В.К. (Український математичний журнал, 1996)
Розглядаються імпульсні системи з марковськими перемиканнями, а саме: їх рівномірна обмеженість, аналіз стійкості систем за граничним рівнянням.