Дифференциально-геометрические структуры в операдах - Далецкий, Ю.Л. (Український математичний журнал, 1996)
Описані деякі конструкції формальної диференціальної геометрії в термінах теорії операд; запроваджені групові структури, структури алгебри Лі, експоненціальні відображення, аналог комплекса де Рама.