Про деякі точні формули для ймовірностей перебування вінерівського процесу - Гасаненко, В.О. (Український математичний журнал, 1999)
Доведені нові точні формули для ймовірності перебування вінерівського процесу між двома межами, залежними від часу. Метод доведення базується на дослідженні рівняння теплопровідності в області, визначеній цими функціями-межами. Формули реалізовані у вигляді рядів.