Оценки модуля интеграла типа Коши и его производных - Герус, О.Ф. (Український математичний журнал, 1999)
Отримано оцінки модуля інтеграла типу Коші та його похідних в області, обмеженій замкненою жордановою спрямлюваною кривою, через контурні модулі гладкості підінтегральної функції та метричну характеристику кривої.