О восстановлении винеровского поля на плоскости по его значениям на замкнутых кривых - Земляк, Т.В. (Український математичний журнал, 1999)
Побудовано найкращу в середньоквадратичному значенні оцінку для w(u,v),(u,v)∉γ (де w(x,y),x≥0,y≥0 — вінерівське поле, γ—деяка замкнена крива на площині), яка базується на значеннях w(x,y), коли (x,y)∈γ, та обчислено її похибку.