О некоторых свойствах ортогональных по площади полиномов в областях комплексной плоскости. I - Абдуллаев, Ф.Г. (Український математичний журнал, 2000)
Знайдено умови інтерференції особливостей ваги та контуру для ортогональних за площею області поліномів. Отримано нові оцінки швидкості зростання цих поліномів, які залежать від особливостей ваги та контуру.