Про вигляд вхідного та вихідного підпросторів для хвильового рівняння в Rn - Кужіль, С.О. (Український математичний журнал, 1999)
Досліджено структуру вхідного та вихідного підпросторів у схемі Лакса - Філліпса для класичного хвильового рівняння в Rn.