Несколько утверждений для выпуклых функций - Степанец, А.И. (Український математичний журнал, 1999)
Наведено розбиття множини опуклих донизу функцій Ψ(∙), що зникають на нескінченності, на підмпожини за поведінкою їх спеціальних характеристик η(Ψ;∙) та μ(Ψ;∙). Вивчаються геометричні та аналітичні властивості елементів цих підмножин, які потрібні при розгляді задач теорії наближень для класів згорток.