Про періодичні розв'язки рівняння нелінійного осцилятора з імпульсною дією - Самойленко, А.М.; Самойленко, В.Г.; Собчук, В.С. (Український математичний журнал, 1999)
Вивчаються періодичні розв'язки та поведінка фазових траекторій диференціального рівняння нелінійного осцилятора з імпульсною дією у нефіксовані моменти часу.