Импульсные краевые задачи для слабонелинейных систем с управлением - Козаченко, Ю.В. (Український математичний журнал, 1999)
Для слабконелінійних керованих імпульсних диференціальних систем отримано необхідні та достатні умови існування керування та відповідних йому розв'язків диференціальних систем із загальними крайовими умовами.