Про обмежені розв'язки деяких класів двопараметричиих різницевих рівнянь у банаховому просторі - Городній, М.Ф.; Лагода, О.А. (Український математичний журнал, 2000)
Отримано критерії існування обмежених розв'язків деяких класів лінійних двопараметричних різницевих рівнянь з операторними коефіцієнтами у баиаховому просторі.