Модули многосвязных областей на римановом листе Мебиуса - Охрименко, О.С. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджується проблема модуля для сімей кривих у багатозв'язних неорієнтовних областях на рімановому листку Мьобіуса, Знайдено екстремальну метрику та модуль „поперечної" сім'ї дуг.