Приближение суммами Фурье и наилучшие приближения на классах аналитических функций - Степанец, А.И.; Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 2000)
Знайдено асимптотичні рівності для верхніх меж наближень сумами Фур'є та для найкращих наближень в метриках С і L1 на класах згорток періодичних функцій, що можуть бути регулярно продовжені у фіксовану смугу комплексної площини.