О группах, факторизуемых двумя подгруппами с черниковскими коммутантами - Черников, Н.С. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено ряд результатів щодо майже розв'язності та інших властивостей груп, які розкладаються в добуток двох підгруп із скінченними або черніковськими комутантами.